POBOLJŠANJE SURADNJE I GRADNJA SUSTAVA PRAVILNOG ZBRINJAVANJA KORISNOG OTPADA SA OSNOVNIM ŠKOLAMA

DODJELA CERTIFIKATA ISO 14001
21. travnja 2023.
NOVA RASHLADNA KOMORA ZA GROBLJE SELNICA
3. svibnja 2023.
Prikaži sve

POBOLJŠANJE SURADNJE I GRADNJA SUSTAVA PRAVILNOG ZBRINJAVANJA KORISNOG OTPADA SA OSNOVNIM ŠKOLAMA

Edukacija najmlađih kao najbolji put za gradnju kvalitetnog sustava zbrinjavanja otpada je prepoznata od strane komunalnog poduzeća Murs-ekom te je na tu temu u ponedjeljak, 17. travnja 2023. godine u Gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće održani sastanak na kojem su prisustvovali gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak, načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec, direktor komunalnog poduzeća Murs-ekom d.o.o. Josip Sršan te ravnatelji i predstavnici osnovnih škola Mursko Središće, Sveti Martin na Muri, Selnica i Vratišinec.

Sastanak se održao na temu dodjele besplatnih spremnika za sortiranje otpada – plastike, papira i tetrapaka osnovnim školama na čijem području komunalno poduzeće Murs-ekom d.o.o. obavlja komunalnu djelatnost.

Tako će osnovne škole Mursko Središće, Sveti Martin na Muri, Selnica i Vratišinec dobiti spremnike zapremnine 1100 litara za odvojeno, kvalitetno i pravilno zbrinjavanje otpada.

 

Skip to content